همه چیز در مورد ظروف نگهدارنده غذا
خیلی از خانم ها معمولا این نگرانی را دارند که باقیمانده غذا و مواد خوراکی را در چه ظروفی نگهداری کنند. بسیاری از کارمندان هم که ناهار را از خانه می برند، به این فکر می کنند که چه ظرفی برای این کار مناسب تر است. ما در این مطلب همه چیز را در مورد بهترین ظرف گرم نگهدارنده غذا به شما خواهیم گفت. ظروف نگهدارنده غذا در خانه و همچنین ظروف نگهدارنده غذا برای محل کار انواع مختلف و متنوعی دارند. این تنوع برحسب جنس، شکل ظاهری، قیمت، حجم و نوع کاربرد متفاوت است. مثلا ظروفی که برای غذاهای گرم استفاده می شوند با ظروفی که قرار است در آنها غذای سرد مانند سالادها ریخته شوند متفاوت هستند.
ظرف غذا برای محل کار یا ظرف غذای کارمندی
کار، دانشگاه یا مدرسه باعث می شوند که مجبور باشیم بیرون از خانه غذا بخوریم. آنهایی که به هر دلیلی به غذای رستورانی و آماده علاقه ای ندارند، یا دوست ندارند که هر روز ساندویچ و غذای سرد میل کنند، باید به دنبال راهی برای بردن غذای خانگی باشند و بنابراین ظروفی تهیه کنند که غذای شان در آن سالم و گرم بماند. در انتخاب بهترین ظرف گرم نگهدارنده غذا برای محل کار یا ظرف غذای کارمندی باید نکاتی را در نظر گرفت. اولین مورد حجم ظرف است؛ باید ظرفی را انتخاب کنید که حجمی متناسب با غذای مصرفی تان داشته باشد و همینطور در کیف تان به راحتی جای بگیرد؛ حجم یک الی ۱.۲ لیتر برای وعده ناهار حجم مناسبی است. دومین مورد وزن ظرف غذا برای محل کار است؛ این ظرف نباید آنقدر سنگین باشد که وزن آن در مسیر رفت و آمد برای تان مشکلی و سختی ایجاد نماید، وزن مناسب زیر ۵۰۰ گرم می باشد. سومین نکته درباره جنس ظرف غذای کارمندی است؛ جنس این ظروف باید به گونه ای باشد که اگر غذای گرم یا داغ در آن ریختید، مواد شیمیایی مضر آزاد نکنند و برای سلامتی تان خطری پیش نیاید. همچنین باید بدانید ظرف نگهدارنده غذا برای محل کار چه مدت غذا را گرم نگه می دارد و همچنین قابلیت قرارگیری برای روی شعله اجاق گاز یا مایکروویو را داد یا نه. و مورد آخر اینکه اگر ظرفی برای حمل مواد آبکی مانند سوپ یا مایعات دیگر تهیه کردید، از جنس درب و واشر مورد استفاده در آن مطمئن شوید؛ زیرا قطعا دوست ندارید وقتی که به محل کارتان رسیدید ببینید که کیف تان پر از سوپ و آب شده است.
برای مشاهده ظروف نگهدارنده با کیفیت لینک زیر را کلیک نمایید
انواع ظرف غذای کارمندی
ظروف غذا برای محل کار یا ظرف غذای کارمندی انواع مختلفی دارند که در این بخش به معرفی چندتایی از آنها می پردازیم. همانطور که گفته شد شما می توانید بسته به نیاز خود یکی از انواع مدل های آن را انتخاب کنید. ظرف غذای چند طبقه، ظرف غذای برقی، ظرف غذای استیل، ظرف نگهدارنده غذا با در قفل دار، ظرف غذا با در پرسی و غیره از انواع ظروف غذا برای محل کار هستند.
ظرف غذای کارمندی چند طبقه
این ظروف چند طبقه معمولا طوری ساخته می شوند که یک طبقه آن برای ریختن برنج و طبقه دیگر که ابعاد کوچکتری هم دارد مناسب برای قرارگیری مواد غذایی آبکی مانند انواع خورشت ها است. طبقه اول که مخصوص خورشت ها و مواد آبکی است، واشر مخصوصی دارد که به خوبی ظرف را پلمپ کرده و از خروج این مواد به بیرون جلوگیری می کند. همچنین این ظروف غذا دارای گیره های محکمی هستند که هر دو طبقه را به هم متصل می کنند. ظروف غذای دو طبقه مناسب برای محل کار و همینطور سفر و پیک نیک هستند. این ظروف از جنس های استیل، تفلون و همینطور پلاستیک های مقاوم و با کیفیت ساخته می شوند. همچنین شرکت های سازنده، برای ظروف غذای کارمندی طرح ها و رنگی بندی های مختلفی را نیز در نظر گرفته اند که مطابق با همه سلیقه ها باشند. بعضی از این ظروف دارای دسته برای بلند کردن و حمل آن نیز هستند. بعضی از ظروف غذای کارمندی هم دارای بخش های جداگانه ای هستند، ولی این بخش ها به صورت طبقه بر روی هم قرار نمی گیرند، بلکه در کنار هم تعبیه شده اند. در هر بخش می توان غذایی مخصوص را نگهداری کرد و اگر پوشش محکمی داشته باشند، در حرکت دادن و تکان خورد ظرف، غذاها با هم مخلوط نمی شوند.
برای مشاهده ظروف نگهدارنده با کیفیت لینک زیر را کلیک نمایید
ظرف غذای کارمندی برقی
برای کسانی که در محل کارشان به اجاق گاز یا مایکروویو دسترسی ندارند و به دنبال راهی برای گرم کردن غذای خود هستند، بهترین پیشنهاد ظروف غذای برقی است. این ظروف نسل جدیدی از ظروف نگهدارنده غذا هستند که به وسیله آنها می توانید به راحتی و تنها با وصل کردن ظرف به پریز برق و فشار دادن یک دکمه، در مدت زمان کوتاهی غذای خود را گرم کنید، بعضی از این ظروف یک سیم جداگانه هم برای گرم کردن غذا در ماشین را هم دارند. جنس محفظه داخلی ظرف غذای برقی از استیل ضد زنگ بوده و بدنه بیرونی آن از پلاستیک با کیفیت ساخته شده که در برابر فشار و ضربه مقاوم است. بر روی در آن یک قفل تعبیه شده که خیال شما را از بابت ریختن مواد غذایی به بیرون راحت می کند. مدت زمان گرم شدن غذا در این ظروف برقی بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه است. همچنین بر روی دریچه این ظروف قاشقی قرار داده شده تا اگر در بیرون از منزل به قاشق دسترسی نداشتید دچار مشکل نشوید. ظرف غذای برقی قابل شستشو است و لوازم جانبی آن می تواند داخل ماشین ظرفشویی هم قرار گیرد. وزن حدودی این ظروف نیم کیلوگرم و حجم آن حدود یک و نیم لیتر، مناسب برای یک وعده غذایی و قیمت آن هم در حدود ۳۵۰ هزار تومان می باشد. یادتان باشد ظرف
غذای برقی تان را داخل مایکروویو و یخچال نگهداری نکنید.
ظرف نگهدارنده غذا با در قفل دار و پرسی
در هنگام خرید ظرف نگهدارنده غذا یکی از مواردی که باید به آن دقت کرد، درب ظرف است، درب ظرف می تواند قفل دار یا پرسی باشد ولی در هر صورت باید کاملا چفت و محکم باشند ، اگر جنس ظرف نگهدارنده غذا با در قفل دار به گونه ای باشد که بتوان آن را در مایکروویو قرار داد، از آن برای محل کار هم می توان استفاده کرد. این ظروف رنگ بندی و طرح بندی متنوعی دارند و همچنین در اندازه های مختلف ساخته شده اند. ظرف غذا با در پرسی هم نوع دیگری از این ظروف هستند که در اکثر موارد از جنسه شیشه اند. برای در آنها از جنس پلاستیک نرم استفاده شده که به راحتی بر روی دهانه ظرف قرار می گیرند و با کمی فشار بسته می شوند.
برای مشاهده ظروف نگهدارنده با کیفیت لینک زیر را کلیک نمایید
ظرف غذای از جنس استیل
ظروف نگهدارنده غذا با جنس استیل ظروفی هستند که می توان آن را بر روی شعله اجاق گاز قرار داد. ظرف غذای کارمندی با جنس استیل هم به صورت دو طبقه و هم معمولی (یک طبقه) در بازار موجود است. این ظروف دارای گیره هایی هستند که در را بر روی ظرف محکم نگه می دارند و مانع از بیرون ریختن غذا می شوند. ظرف غذای کارمند استیل، ظرفی پرطرفدار و پر کاربرد است. نسبت به جنس و کارایی آن قیمت مناسبی دارد و سبک است. بعضی از انواع ظروف نگهدانده غذا با جنس استیل دو جداره هستند. به طوری که جدار داخلی از استیل بوده و جدار بیرونی از جنس پلاستیک است. به دلیل کاربرد پلاستیک در پوشش بیرونی، این ظروف تنوع رنگی بالایی دارند.
ظرف غذای از جنس شیشه
ظروف غذای شیشه ای قابلاستفاده در مایکروویو و مناسب برای نگهداری از مواد غذایی داخل یخچال و فریزر هستند، این ظروف به صورت تکی یا چند تکه به فروش می رسند، پیشنهاد ما به شما این است که حتما یک یا دو ست چند تکه از آن را در خانه داشته باشید، زیرا جز وسایلی است که هرگز بی استفاده نمی ماند.
از دیگر جنس های ظرف نگهدارنده غذا می توان به سیلسیکون، سرامیک، فیبربامبو، پلی پروپیلن و پلاستیک اشاره کرده که هر کدام ممکن است قابلیت استفاده در مایکروویو یا گذاشتن در ماشین ظرفشویی را داشته باشد بنابراین در هنگام خرید حتما به علامت درج شده بر روی آنها دقت کنید.
برای لذت بردن از زندگی و داشتن محصول با کیفیت و صرفه جویی در زمان پیشنهاد ما این است که به سایت پلاسکوپارس به نشانی https://www,plascopars.ir و یا صفحه ما دراینستاگرام به نشانی @plasco__pars مراجعه نمایید
برای مشاهده ظروف نگهدارنده با کیفیت لینک زیر را کلیک نمایید
دیدگاه خود را بنویسید